Tánciskola

A Master Dance 2015 óta működik professzionálisan. Mára már Budapest legnépszerűbb hip-hop, vogue és tánckoreográfia iskolái közé tartozik. Több mint 200 diákkal és két stúdióval rendelkezünk. Büszkék vagyunk a közösségünkre és arra, hogy diákjaink mindig energiával feltöltve, boldogan távoznak az órákról.

Küldetésünk

A tánc számunkra nem csak egy mozgásforma, hanem önkifejezés és életstílus. Szeretnénk, ha a táncunkkal inspirálhatnánk másokat. Fontosnak tartjuk, hogy minél több emberhez eljussunk. Motiváljuk, megmozgassuk a világot. Pozitivitást adjunk a mindennapokban.

Célunk

Tánciskolánk célja, hogy Magyarország legelismertebb tánciskolájává váljunk a következő két évben.

Víziónk

A Master Dance, mind a diákoknak, mind a szülőknek, és a tánctanároknak is a legjobb környezetet biztosítja a táncórákhoz. Fontos volt számunkra, hogy otthonos, igazi közösségi teret hozzunk létre, ahol kibontakozhatnak csapatunk tagjai. Családként, összetartó közösségként működünk. Onnantól kezdve, hogy először beléptél az ajtónkon, nálunk mindig olyan érzésed lesz, mintha haza érkeztél volna. Személyre szabottan figyelünk a fejlődésre. Számunkra diákjaink mindennapi sikere a mi sikerünk is egyben.

Táncoktatás

Célunk, hogy megismertessük a hip-hop tánc lényegét minden táncolni vágyóval. Kezdőktől, a haladókig nálunk mindenki megtalálja a számára legjobb csoportot. Kezdő diákjainknak segítünk, a biztos és stabil alapok elsajátításában. Figyelünk, hogy az órákon még a rutinfeladatok is szórakoztatóak legyenek, diákjaink magabiztosan tehessék meg az első tánclépéseket. Haladó diákjainknak folyamatos motivációt adunk a további fejlődéshez és kreativitásuk megőrzéséhez. Lehetőséget biztosítunk diákjainknak, hogy megmutathassák tudásukat színpadon.

Workshopok

Workshopainknak igazán különleges és felszabadult hangulata van. Ezen programok célja, hogy még tovább fejlesszük a tánctudásod. Mindig figyelünk arra, hogy plusz impulzust és motivációt kapj és a legújabb zenékkel és trendekkel is megismerkedj. Ezek az alkalmak számunkra is óriási töltetet adnak, hiszen új lendületet kapunk egymástól. Biztosak vagyunk benne, hogy feltöltekezve, inspiráltan hagyod el a tánctermet. Összevont alkalmainkon nem csak csoport társaiddal, hanem a teljes MD családdal is találkozhatsz.

Közösség

A tánc mellett szuper csapattal várunk. A Master Dance ereje a közösségben rejlik. Nálunk mindenki gyorsan barátokra talál. Légy részese te is!

Tánctanáraink

Móritz Dániel
MD tánctanár

Móritz Dániel

Dani egy igazi nemzetközi arc, hazánk büszkesége, aki folyamatosan meghódítja a külföldi vogue ballokat. A Magyarországi vogue ball kultúra alapítója. A vogue táncstílus a fő profilja, azonban emellett a break és hip-hop stílusban is jártas. Csatlakozása színesíti tánciskolánk palettáját.

Referencia:
UFEA Super Cup 2020 Tervezés
Duality Kiki Ball - Oslo - Két 1. hely
Grand Prize - Hands vs Arms on the Sci-Fi Kiki Ball
IDO Worldchampionship Crew Battle - 1. hely
Met Ball - London - Arms Control 1.hely
Music TV Ball - Berlin - New Way 1. hely
Eat Slay Love - Bécs - Arms Control & Vogue to Everything 1. hely

Varga Zsolt
MD tánctanár

Varga Zsolt

Zsolt egy igazi energiabomba. Mindig pozitívan lép be az órákra. Célja, hogy minden diákból a legtöbbet kihozza és elárassza őket a tánc szeretetével. Több féle stílusban is kiemelkedően tanít és táncol. Mindig alázatos és példamutató. Szívét lelkét beleadja minden egyes órába, hogy jó hangulat legyen.
Hazánkban egyik legjobban felkapott tánctanár, aki folyamatosan járja a világot és tanít. Jelenleg oszlopos tagja a Master Dance tánciskolának. Továbbá ő felel a produkcióink koreográfiájáért.

Referencia:
UFEA Super Cup 2020 Tervezés
Tesla Színházi Darab 2020- Táncos
Huawei Flashmob 2019 - koreográfus
Freelusion Amar 2018 - táncos
Total Dance Festival 2018 - koreográfus
X- Faktor 2017 - táncos

Tillinger Alex
MD tánctanár

Tillinger Alex

Alex a magyar táncos világ egyik legkiemelkedőbb fiatal tehetsége. Számtalanszor ért el dobogós helyezést versenyeken. Csapat szinten, és egyéniben egyaránt. Nem utolsó sorban Alex egyike azon kevés táncosoknak, akik magas szinten tudnak freestylet és koreográfiát is előadni. Tánciskolánkban ő rendelkezik a legmélyebb tudással az oldschool-hip-hop alapjai terén. Fontos számára, hogy megtanítsa diákjainak a hip-hopot a legmélyebb gyökereitől.

Referencia:
Flying Bodies & Collective Dope: You are the Flow Show
Huawei Flashmob Show
Orfeum Hollywood show
Strand Festival Grand Opening show
Nagy Duett 2017-2018
Hip Hop International small group 2nd place
Hip Hop International megacrew 1st place

Kovács Enikő
MD tánctanár

Kovács Enikő

Enci egy igazi táncművész. A Madách Tánc - és Színművészeti Iskolában OKJ-s tanfolyamon végzett 2016-ban. Az elmúlt években olyan nagy nevekkel és társulatokkal volt lehetősége együtt dolgozni, mint Földi Béla, Szegedi Kortárs Balett, valamint Gangaray Dance Company. A tánc számára mindig is létszükséglet volt, és a mai napig a szakmai fejlődés hajtja. A jógával néhány éve találkozott először és egyből szerelmes lett. Úgy érzi, minden alkalommal egyre egészségesebb a teste és a lelke egyaránt. Az MD-ben a nyújtás és a jóga órákat vezeti.

Referenciák:
2020 Gerincjóga oktató - Mandala Jógastúdió
Szegedi Kortárs Balett táncos
Gangaray Dance Company táncos

Hajdú-Ráfis Lili
MD Tánctanár

Hajdú-Ráfis Lili

Lili tánc iránti szeretete és szenvedélye már 5 éves korában megmutatkozott. 11 éve vesz részt hazai és nemzetközi versenyeken, ahol szinte mindig dobogós helyezést ért el és rengeteg különdíjjal büszkélkedhet. Minden évben hazai és külföldi workshopok tucatjaira látogat el, hogy tudását mélyítse és rendszeresen frissítse a szakma legjobbjaitól. Több stílusban is otthon érzi magát és fontos számára a sokszínűség. Tele van energiával és jókedvvel, amit tudásával együtt igyekszik maximálisan átadni diákjainak, hogy mindenki feltöltődve távozzon az óráiról.

Az MD-ben mostantól az tánckoreográfia óráin is részt vehettek.

Eredményei:
Euro Show Dance Fest-Profi Hip Hop Szóló 1.helyezés
International Dance Open-Profi Hip Hop Szóló 1.helyezés
Dance Universum Nemzetközi Táncverseny-Profi Hip Hop Szóló 1.hely + Legtechnikásabb táncos különdíj
Ritmuscsapatok Országos Táncversenye-Profi Hip Hop Szóló 2.helyezés
Fusion Dance Contest-Profi Hip Hop Szóló 3.helyezés

Simai Johanna
MD Tánctanár

Simai Johanna

Johi az MD tősgyökeres növendéke, nem túlzás, hogy nálunk nevelkedett és teljes mértékben az MD életérzés vezérli. Szorgalmas, alázatos és egy percet sem tölt mosoly nélkül. Szeret különféle stílusú és érdekes zenékre alkotni, hogy mindig változatos maradjon. Mostantól saját óráin is részt vehettek, amik garantáltan jó hangulatban és nagy energiával fognak telni.

Tran Jason
MD Vezető

Tran Jason

Jason a tánciskolánk atyja, aki mindig pozitívan mutatja előre az utat. Ő teremtette meg az MD kultúráját és kovácsolta csapatunkat egységgé. Életcélja, hogy nevelje és motiválja a fiatalokat. Nyitott személyiségének köszönhetően mindenki könnyen megtalálja vele a közös hangot.

Vissza az órarendhez

Jelentkezz te is hozzánk!
  Hétfő & Szerda
  Kedd & Csütörtök
  Péntek  Áraink
  Kedvezményes korlátlan havi bérlet * 15 000 Ft / hónap
  Alkalmi 2250 Ft
  Havi bérlet 1 csoport ** 12 000 Ft / hónap
  Havi bérlet 2 csoport 17 000 Ft / hónap
  Korlátlan havi bérlet 20 000 Ft /hónap
  Félhavi *** 8 000 Ft / hónap
  1 pénteki csoport 7 000 Ft / hónap
  2 pénteki csoport 8 000 Ft / hónap

  * Kedvezményes korlátlan havi bérlet szeptemberig.

  ** Havi bérlet: Az adott hónapra vonatkozik. Csoportonként 8 alkalmat tanítunk egy hónapban.

  *** Félhavi bélet: Ha a csoportod óráinak csak a felén tudsz résztvenni.

  A fizetést készpénzzel, utalással és webshopon is tudod rendezni.
  A webshopos vásárlás esetén van egy 120 Ft-os kezelési költség, ami már bele van számolva az árba.